Selectie en Installatietechnologie van SMD-Zekering

June 28, 2021

Selectie en Installatietechnologie van SMD-Zekering

Vandaag zullen wij aan u de selectie en installatietechnologie van spaanderzekering, ons laten een blik bij de specifieke inhoud nemen introduceren.

De smeltende stroom van de spaanderzekering is 1.5-2.0 keer van de geschatte werkende stroom. Wanneer het elektro technische materiaal in normaal gebruik is, zal de zekering niet blazen. Wanneer de stroom in de kring 5 keer van zijn nominale spanning kan overschrijden en huidig, zal het het automatische smelten realiseren om een beschermende rol te spelen. Als de zekering niet tijdens normaal gebruik wordt geblazen, betekent het dat de stroom in de kring de geschatte waarde heeft overschreden. Daarom is het noodzakelijk om en de oorzaak van het probleem in time te analyseren te vinden.

 

Tijdens de installatie van de SMD-zekering, moet u neer eerst trekken inschakelt het schakelbord om de voeding af te snijden. Het is beter om een te testen pen te gebruiken of er elektriciteit alvorens te werken is. Voor het bevestigen van schroeven en wasmachines, zou het koper moeten worden gebruikt, en het ijzer zou niet voorlopig moeten worden gebruikt, omdat het ijzer is naar voren gebogen om lange tijd te roesten en slecht contact zal veroorzaken. Wanneer het aanhalen van de zekering, gebruik teveel kracht niet om de zekering om het gebied in dwarsdoorsnede worden afgevlakt te verhinderen te verminderen, schatte stroom en zekeringsstroom, en het zal niet het juiste „verzekerings“ effect hebben.

 

In zekere mate, kan de flardzekering niet te los worden geschroeft, hoofdzakelijk omdat te los in bovenmatige contactweerstand van de schakelaar zal resulteren en zal leiden tot fouten. Nadat de zekering heeft geblazen, kom de oorzaak eerste te weten. De gebruikers zouden niet naar believen moeten installeren. Het is zeer gevaarlijk om de zekering met koperdraad of ijzerdraad te vervangen, omdat de koperdraad of de ijzerdraad niet de stroom kan afsnijden, die op zijn beurt de draad en het materiaal zal veroorzaken om, zelfs een brand te oververhitten en te branden en te veroorzaken.

 

SMD-de vaardigheden van de zekeringsselectie
1. Werkende stroom: Eerst en vooral die, moeten wij de ontsteking van de spaander van het kringsontwerp kunnen kennen die door het kringsontwerp vloeit in de normale huidige pas wordt gebruikt. Gewoonlijk moeten wij het verschil van het vooraf ingestelde bedrag verminderen, en dan volgens de keus heeft de volgende basisprincipes: namelijk moet de normale huidige controle zijn minder dan de geschatte stroom en de derating factor van het product.

2. Smeltende stroom: Volgens UL-norm, in het geval van SMD-zekering (zekering), zou het tweemaal de geschatte stroom moeten zijn van snel acteren. Maar in de meeste gevallen, om een betrouwbare zekering te verzekeren, adviseren wij dat de smeltende stroom grotere zou moeten zijn dan 2,5 keer de geschatte stroom. Bovendien is de het smelten tijd zeer belangrijk, en de fabrikant moet ook worden beoordeeld door naar de het smelten kenmerken te verwijzen.

 

Bovengenoemd is de relevante inleiding die wij aan u hebben gebracht. Als u om het even welke behoeften in dit verband hebt, kunt u ons contacteren en wij zullen u van ganser harte dienen!