Stroomonderbreker van Waterprrof van de bootauto de Automobiel

March 31, 2023

Stroomonderbreker van Waterprrof van de bootauto de Automobiel

E9 gebruikt de reeksstroomonderbrekers temperatuurcontrole en het het terugstellenwapen om de opnieuw te gebruiken functie te bereiken, laat de breker toe om dezelfde rol te spelen zoals schakelaars. Van toepassing geweest op zonnestelsel, omschakelaar, nieuwe energievoertuigen, vrachtwagens, vorkheftruck en andere apparaten.

 

 

Kringsbescherming: Het handterugstellen en Automatische het Terugstellengelijkstroom Stroomonderbreker, gebruik in plaats van een gealigneerde zekeringshouder. Gebruikend bimetaalstructuren, wanneer de lading de geschatte stroom overschrijdt, zal de het terugstellenknoop van de schakelaar automatisch de kring breken om de kring te beschermen. De hoge gevoeligheid, kan kringselektrische apparaten op tijd beschermen.

IP67 waterdicht Niveau: Plons en Stofbewijs bij IP67-rang, ontwerp van isolatiemateriaal, brandkast en veilig. Met plastic geval en waterdichte knoopdekking, kunt u deze breker in natte plaatsen gebruiken, geschikt voor van het motorruimte en ruim gebied.

Lange Duurzaamheid: Hoge en lage temperatuurweerstand, duurzaamheid op lange termijn door extreem milieu en temperatuurtests.

Installatie: De oppervlakte zet op, zet op paneel of firewall op. Inbegrepen water bestand huisvesting, beschermende nagelisolatie, plons & stofbewijs.

Makkelijk te gebruiken: Na het losmaken voor een tijdje, kunt u deze schakelaar terugstellen, dan kunt u de het terugstellenschakelaar drukken om het opnieuw te gebruiken.

Ontstekingsbescherming: De gealigneerde stroomonderbreker kan autoaudio beschermen. De eindenstroomstoten van het beschadigen van uw ampèren, beschermt uw het met een sleeplijn vissen motor tegen elektroschade en altijd beschermen de veiligheid van automobielelektronika, verhinderen carcurrents het zijn te hoog en schade automobiel elektronisch materiaal.

 

Wijd gebruikt in per bus vervoerde die boten, RVs, ATVs, vrachtwagens, aanhangwagens, krukken voor ampèrebescherming, ook in acculadingen en het correcte systeem van gelijkstroom worden gebruikt.

 

laatste bedrijfscasus over Stroomonderbreker van Waterprrof van de bootauto de Automobiel  0

laatste bedrijfscasus over Stroomonderbreker van Waterprrof van de bootauto de Automobiel  1

laatste bedrijfscasus over Stroomonderbreker van Waterprrof van de bootauto de Automobiel  2

laatste bedrijfscasus over Stroomonderbreker van Waterprrof van de bootauto de Automobiel  3

laatste bedrijfscasus over Stroomonderbreker van Waterprrof van de bootauto de Automobiel  4

laatste bedrijfscasus over Stroomonderbreker van Waterprrof van de bootauto de Automobiel  5

laatste bedrijfscasus over Stroomonderbreker van Waterprrof van de bootauto de Automobiel  6

laatste bedrijfscasus over Stroomonderbreker van Waterprrof van de bootauto de Automobiel  7

laatste bedrijfscasus over Stroomonderbreker van Waterprrof van de bootauto de Automobiel  8